Jablečná šťáva - mošt have

Jižní Tyrolsko

Bílé květy s růžovým nádechem natahují tváře ke slunci. V některých částech údolí Isarco, v jihotyrolské nížině a v údolí Venosta září moře květů jabloní v měsících od konce března do začátku května. Díky mnoha včelám a pracovitým zemědělcům se můžete koncem léta skutečně zakousnout do šťavnatého, červenožlutého, dobře tvarovaného jihotyrolského jablka. Co se však stane s těmi, která nesplní očekávání? Jsou jednoduše vytříděna a vyhozena?

Ne, sbírají se, lisují a zpracovávají na jablečnou šťávu. Postupem, který se předává po dlouhé generace, se vymačká dužina, kterou se získá jemná šťáva. Ta se konzervuje šetrným pasterizačním procesem, jež umožňuje zachování přirozené původní chuti s lehce nasládlou příchutí. Poté se plní do skleněných lahví. Díky svým složkám je jablečný mošt ideální osvěžující nápoj. Zejména v horkých měsících může být lahodný jablečný střik, tj. jablečná šťáva smíchaná s minerální vodou, příjemným zahnáním žízně. Proto je dobrý jihotyrolský jablečný džus zejména v létě naprostou nezbytností.

Jihotyrolský jablečný džus - jednoduše osvěžující!

Získejte nabídky
Jižní Tyrolsko
Naplánujte si dovolenou

Top Nabídky

Jižní Tyrolsko

Získejte naše nejlepší nabídky nyní!

Newsletter

Sbalte si kufry a vyražte na báječnou dovolenou!

Top prázdninové destinace